Welzorg - Zwolle

Score:
Adres: Willemsvaart 16
8019 AB - Zwolle

Website: www.welzorg.nl/vestigingen/winkel-zwolle

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Welzorg

Welzorg is een vertrouwde naam als het om hulpmiddelen gaat. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat een breed scala aan hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit levert. Al vele jaren zijn wij specialist op het gebied van hulpmiddelen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking, zoals rollators, rolstoelen, krukken en scootmobielen.


 


Welzorg Zwolle is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.Reacties

Marja Ramaker

Ik ben op zoek naar een opklapbaar stoeltje voor in de douche voor mijn ouders.Kan u mij vertellen wat dit kost? M.vr.gr. Marja Ramaker

a.l.waterlander

geachte mensen van welzorg. Graag zou ik u willen vragen hoe de weg te moeten bewandelen om het verkrijgen van een scootmobiel. Ik vraag het niet voor mijzelf,maar voor iemand hier uit de flat die ik beloofd had om te helpen. Is het nodig met tussenkomst van een huisarts of wmo.Ikzelf heb ook een scootmobiel via jullie bedrijf,maar weet niet meer hoe dat precies gegaan is. Hartelijke groet a.l.waterlander.