Mango - Hardenberg

Score:
Adres: De Brink 32
7771 BB - Hardenberg

Website: www.mango4you.nl/producten/scootmobielen/

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Mango

 


Mango Hardenberg herkent u duidelijk aan de oranje stekker op de gevel. Hier treft u een omvangrijk assortiment aan scootmobielen, zowel opvouwbaar als vast in een warme en moderne atmosfeer. Met gratis parkeren voor de deur en goede bereikbaarheid vanuit de hele omgeving.


 


Graag heten wij u van harte welkom met een kop heerlijke koffie bij Mango Hardenberg.Reacties

elmo

Een ster voor volharding. Al maanden wordt ik dagelijks door hun gebeld soms 4 maal per dag en dit alleen maar omdat ik een folder heb aangevraagd. Op mijn verzoeken om te stoppen wordt niet voldaan

Dhr. A. Gerritzen

Ik zag de eerdere reaktie staan en kan mij hierin totaal niet vinden. Ik (en inmiddels ook vrienden en kennisen) rijden sinds enkele jaren een scootmobiel van deze onderneming en word altijd vriendelijk te woord gestaan tijdens een kop koffie. De verkoper kennende zal hij mensen zeker niet meerdere malen bellen. Mijn volgende scootmobiel zal ik zeker ook weer hier aanschaffen, ik ben al even wezen kijken!