Beenhakker - Amstelveen

Score:
Adres: Marthahoeve 21
1187 LP - Amstelveen

Website: www.beenhakker.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Beenhakker Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft 14 vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. Beenhakker is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.


Reacties

Wendy Merison

Goedemorgen, Mijn vader overweegt het aanschaffen van een scootmobiel. Weet U of er ook een soort van ´oefenparcour´ bestaat waar hij in alle rust eens zo´n scootmobiel zou kunnen uitproberen? En verkoopt U ook 2e hands scootmobielen? Mvg, Wendy Merison

Trees den Haan

Zitten jullie niet meer in Amstelveen heb rondjes gereden maar kon het niet vinden

Nico Egbers

In de nalatenschap van mijn schoonvader zit een Quingo Vitesse scootmobiel. De Quingo is gekocht op 21 juli 2014 bij 5eWiel BV voor € 5.950,-- (nota beschikbaar). Hij is schadevrij. Er staan 67 rij-uren op de display. Verzekering en groene kaart zijn geldig tot 30 april 2018. Hij heeft een stoeltas achter met dubbele stokhouder. Ik wil hem u ter verkoop aanbieden.