Beenhakker - Breda

Score:
Adres: Schapenweide 5
4824 AN - Breda

Website: www.beenhakker.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Beenhakker Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft 14 vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. Beenhakker is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.


Reacties

Theo Tuitel

Wij hebben een active rollator. De handgreep van de rem is afgebroken. Kunt U dat repareren en wat zijn de kosten ? Bedankt voor Uw antwoord.

theo tuitel

Wij hebben een active rollator. De handgreep voor de rem is afgebroken. Kunt U dat repareren, zo ja, wat zijn de kosten. Bedankt voor Uw antwoord.

p.weber

ik heb winner scootmobiel sinds 30-9-2009 via emcart reha team later door u beenhakker over genomen heb een rkje laten moteren bij voor rolator mee te nemen op scootmobiel maar de wielen rolator raken de straat . nu kan rolater eruit gedrukt worden bij passeren verhogingen in straat kan de houdr rolator op scootmobiel verhoogd worden paul weber schuilenburg31 3382cj dordrecht tel 0640246984 hoop op reactie van u

L.F.Rath

Ik heb een verzekeringplaatje van u gekregen. Maar ik heb geen scootmobiel. JJX957