Beenhakker - Middelburg

Score:
Adres: Klarinetweg 2D
4337 RA - Middelburg

Website: www.beenhakker.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Beenhakker Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft 14 vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. Beenhakker is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.


Reacties

a. hartman

ik ben ik het bezit van een trippelstoel maar deze is kapot. Ik dreig er steeds van af te vallen. Kunt U er naar komen kijken? Bovendien wil ik info betr. omruilen van electrische fiets. (hoeveel bijbetaling, welke papieren zijn ervoor nodig? m.vr.gr.

Zingerdealer

Mevr.,mijnheer, Wij zijn dealer van de nieuwste lichtgewicht, opvouwbare, electrische rolstoel, de Zinger. Een uniek nieuw concept. Ideaal voor bv. in huis en om mee te nemen in zelfs een kleine auto. Wij zijn op zoek naar betrouwbare retailers. Mogelijk is deze nieuwe stoel voor u ook interessant. Op de site: zingerdealer.nl kunt u wat meer zien. Heeft u interesse of wilt u wat meer weten, wij komen graag bij u langs voor een gesprek en een demo. Met vriendelijke groet, Henny en Bert de Winter zingerdealer.nl