Beenhakker - Spijkenisse

Score:
Adres: Kelvinweg 13
3208 KC - Spijkenisse

Website: www.beenhakker.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Beenhakker Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft 14 vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. Beenhakker is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.


Reacties

George Van Dam

Graag info

K.van leijden renes

Maandag 7 september gebeld over het ophalen van mijn elektrische rolstoel. Nog steeds niets gehoord K. Van Leijden Renes

R.J.Kriesch

Begrijp best dat ik niet de enige ben met een mankement aan mijn scootmobiel maar dat jullie iemand die geen 10 meter meer kan lopen 3 dagen aan huis kluisteren en zorgen dat er geen boodschappen meer gedaan kunnen worden alleen door een lek achterbandje vind ik een grof schandaal en wens jullie dan ook beslist geen fijne dag.

M J mantel

Al bijna een jaar wachtend op het ophalen van een werkblad Alex rolstoel. Indien niet voor 18 oktober door u gehaald:ik zend het naar de schroot