Care2Move Van Breugel - Rotterdam

Score:
Adres: Hekendorpstraat 31
3079 DX - Rotterdam

Website: www.breugel.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Care2Move Van Breugel Van Breugel Group staan garant voor zorg voor beweging. Dat doen zij door aandachtig te luisteren naar uw wensen en goed om zich heen te kijken, zich in te leven in de gebruikers en steeds de beste oplossing te vinden. Want als zij u meer bewegingsvrijheid of comfort kunnen bieden, is dat per definitie een dankbare taak.


Reacties

De Schutse

Wij hebben een rolstoel staan gebruikt door Mw Korbijn;geb 23-04-1918. Op de rolstoel staat de naam van Care2move met wat letters:Calitate GS sn 000864. PLCMMCGS.Kunnen jullie die stoel ophalen?Graag uw reactie telefoon:010-2078550

Eijerman

graag een inklapbarerolstoel.

Eijerman

graag informatie over een inklapbarerolstoel .

E. Hindi

Geachte; ik heb nodig voor beensteun voor mijn duwerolstoel merk QUICKIE, dit rolstoel op maat heb gekrijgen en ik weet niet of de stuk is standaard model of moeten jullie eerst het zien? Bovendien ik woon nu in Maastricht .... Mijn vraag of ik kan ik bij jullie het vinden en bestellen..en wat kost het me en binnen hoeveel dagen kan ik het krijgen?