Meyra Retail & Services - Breda

Score:
Adres: Brugsteen 8
4815 PL - Breda

Website: www.meyra.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Meyra Retail & Services U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft. Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra Retail & Services begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen.

Onze missie: met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid ervoor zorgen dat u van uw vrijheid en zelfstandigheid kunt blijven genieten.


Reacties

ejm beekink

goedendag. dit is een bericht voor meyra Breda. Ik heb een scootmob sinds een paar weken van Meyra. Ik heb al mmeerdere malen gebeld dat ik blij ben met de goede uitleg van Dhr Verstappen maar dat ik niet kan rijden met dit apparaat. Ik heb symfysiolyse en chronische niet hormonale bekkeninstabiliteit. Deze 3 wieller is aan de voorkant niet zo stabiel en schudt goed heen en weer en de stoel die niet voldoende rug en bekken ondersteunt geeft in combinatie met de wiebeligheid zeer extreme klachten waardoor iki elke dag verga van de pijn maar wel de deur uit moet om de hulphond uit te laten. Ik red dit niet en trek echt aan de noodrem! Please wilt U met spoed contact met me opnemen en samen met mij overleggen wat een oplossing kan zijn. Ik hou dit niet meer vol>. Al;vast bedankt!! vriendelijke groet Elise Beekink Breda

rini de garde

scootmobiel geeft charning aan en ik kan er niet mee weg heb al drie keer gebeld met meyra maar moet erg lang wachten op antwoord ben er niet blij mee