Meyra Retail & Services - Heerlen

Score:
Adres: Parallelweg 34
6411 ND - Heerlen

Website: www.meyra.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Meyra Retail & Services U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft. Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra Retail & Services begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen.

Onze missie: met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid ervoor zorgen dat u van uw vrijheid en zelfstandigheid kunt blijven genieten.


Reacties

albert withag

mijn scootmobiel doet nog altijd het zelfde hij val zo maar uit

Mevrouw van Doorn Kleintjens

Kan U mij vertellen bij wie ik zijn moet voor de onderhoudsbeurt van de scootmobiel van mijn moeder , volgens mij moet ik bij u zijn mijn moeders adres is bongaardstraat 11 6432 HC Hoensbroek kan u mij svp inlichten dank u Ceup 06-39482320

hager

ik heb een vraag aan u ik heb van mijn broertje de scootmobiel en daar wil ik vanaf het is een mezzo 4 groen geheel compleet met pas 50 km op de teller en is nog geen jaar oud compleet met alle papieren ... heeft u mss interesse .... of heeft u n tip om m te verkopen ?? hoop op een reaktie van u met vr groet wiel hager

Ans Reijnders

tweedehands scoomobiel