Meyra Retail & Services - Hoogeveen

Score:
Adres: Beukemaplein 8
7906 AK - Hoogeveen

Website: www.meyra.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Meyra Retail & Services U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft. Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra Retail & Services begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen.

Onze missie: met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid ervoor zorgen dat u van uw vrijheid en zelfstandigheid kunt blijven genieten.


Reacties

Karin Pasjes, regio-coördinator verkeerseducatie Noord-drenthe

Geachte heer van Nes, Afgelopen najaar heeft mijn collega Geralda Vrieling contact met u gehad over het uitvoeren van scootmobieltrainingen in Zuidwest-Drenthe. In dit gesprek kwam naar voren dat Meyra deze trainingen wel wilde en kon verzorgen samen met de plaatselijke VVN-afdelingen. Ook in mijn regio zijn de gemeenten erg enthousiast over een dergelijke samenwerking. Ook in deze gemeenten (Aa en Hunze, Assen, Noordenveld en Tynaarlo) levert uw bedrijf de scootmobielen. Ik zou hierover graag in gesprek komen met u of een collega om te zien of het mogelijk is ook in Noord-Drenthe met elkaar samen te werken. Ik hoor graag een reactie van u. Met vriendelijke groeten, Karin Pasjes Regio-coördinator verkeerseducatie Noord-Drenthe 06-44088873

j.dekker48@kpnmail.nl

ik heb gekocht aktie bij andere maatschappij TravelPro ES,nu is stroom kabel door zakken van mandje stuk hij vonkte 2 x en hield toen op eb er stukje tussen uit geknipt en tel: 2 rood,1 wit,1 geel 1 blauw 1 geelrood 1 bruin 1 donkerblauw 1 zwart 1 oranje zilverpapier er om . Vraag ;\'ik heb van gemeente Excel scootmobiel ben dus als gebruikerbekend bij jullie,willen julie deze maken ??:kabel vernieuwen ??Adres J.j.dekker Kastanjelaan 1 7941 XW Meppel ik betaal natuurlijk zelf. mv g dekker j.j. tel 0522-251272.