RSR Revalidatieservice - Nieuwleusen

Score:
Adres: Rollecate 49
7711 GG - Nieuwleusen

Website: www.rsr.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
RSR Revalidatieservice RSR maakt mensen mobiel! Onder dit motto opereren wij als dé dienstverlener en leverancier voor gehandicapten en mensen die letterlijk steun of een helpende hand kunnen gebruiken. Wij bieden daartoe een breed scala aan hulpmiddelen: van rollator tot rolstoel, van aangepast bestek tot hooglaagbed. Als relatief kleine organisatie staan bij ons begrippen als flexibiliteit en kwalitatief excellente dienstverlening hoog in het vaandel.


Reacties

Rita Brink

Kan ik als particulier een scootmobiel per direct huren?

H. Leeuwenkamp

zoek een trophy 6 blauw en niet rood, kunnen jullie die leveren

j.spijker

krijg van u een reclamefolder op naam van mijn overleden moeder mevr J. Blaauwenoord. dit vindt ik zeer slordig. mijn moeder is 01-12-2008!!! overleden.

M. Dutour Geerling

Mijn zwager heeft bij U een huurovereenkomst, omdat in Dronten geen verhuur plaats vond Wellicht is dit veranderd. Ik ben lid van IIcare en klant van Mediapoint.

jan willem nieland

Afgelopen periode scooter gehuurd voor me vader. Blij met de flexibiliteit van uitproberen welke scoot het beste past. En met het gemak van opzeggen . Tevens facturen netjes digitaal.