Scootmobiel Discount - Harderwijk

Score:
Adres: Nobelstraat 16
3846 CG - Harderwijk

Website: www.scootmobieldiscount.nl

Plaats uw reactie

Geef deze scootmobiel uw stem: * * * * *

Plaats reactie
Alle velden zijn verplicht om uw review te plaatsen. Alleen uw naam wordt op de site getoond bij uw review. De andere gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie en niet voor commerciële doeleinden ingezet.
Scootmobiel Discount Scootmobiel Discount biedt u tegen de scherpste prijs een zorgvuldig samengesteld assortiment scootmobielen, gefabriceerd door `s werelds grootste ISO gecertificeerde scootmobiel - fabrikanten, die staan voor betrouwbaarheid en topkwaliteit!


Reacties

de_spast

Ik heb bij scootmobiel Discount een Scootmobiel gekocht. Hoewel ik op een Trophy gereageerd heb van 8 honderd zoveel, rij ik nu op een Scoprider waar ik 1500,00 contact voor betaald heb op 2 mei 2012. De afspraak is dat ik voor bij betaling van 1000,00 een Trophy 6 krijg. Inmiddels een maand later rij ik nog geen 15 km en de accu\'s zijn op! Het comfort is dermate dat ik pijn me rug heb. Ik mail dagelijks mijn ervaring. Men zoek naar een geschikte Trophy 6. Hoelang dit gaat duren?

de_spast

11-06-1965 De verkoper van Kordiff die langs is gekomen met een Shoprider terwijl ik gereageerd had op een advertentie van scootmobieldiscount voor een Trophy 6 wens geen contact meer met mij. Hij is bezig voor een Trophy 6, weet natuurlijk niet hoelang dit duurt, annuleert afspraken om de huidige scootmobiel in orde te brengen. Vandaag 11-6-2012 heeft hij laten weten niet verder in contact met me te willen, dit gebeurd telefonisch, niks schriftelijk. Ik heb het bedrijf waar hij voor werkt Kordiff op de hoogte gebracht. Daarna heb ik gebeld met de gehandicaptenraad, doorverbonden met hun juridische afdeling en heb na ruim een half uur te horen gekregen dat ze niks konden doen. Dit is toch bizar. Als ik kwaad word, dan schreeuwt men moord en brand. Doet men alsof ik niet weet wat ik doe, tenminste: men gebruikt dit beeld om de aandacht weg te houden van hun oneerlijke gedrag. Inmiddels is al mijn vertrouwen in de verkoper Audifred van Kordiff weg. Maar ook van Scootmobiel Discount vind ik het een slecht en dubieuze werkwijze. Adverteren met een Trophy 6 en dan de verkoop laten afhandelen door iemand die achteraf voor Kordiff schijnt werken en die een Shoprider met slechte accu\'s levert en vervolgens de klant met een slechte scootmobiel achter laat voor 2 keer de prijs van de Advertentie van de Trophy 6 waar Scootmobiel Discount mee adverteerde.

Een vriend van de_spast

Beste mensen, Ik ben een vriend van dhr. V. Vandaag 11 juni 2012 zijn we weg gegaan, dhr. V op de scootmobiel. De helft van de afstand wat wij altijd deden red deze scootmobiel niet. Ik wilde het niet geloven maar het is werkelijk zo. Het blijkt dat Dhr. V er ook nog eens te veel voor betaald heeft. Zeker nu de scootmobiel zo’n beperkte actieradius van 15 20 km. (7, 10 en dan weer terug) Ik ben niet goed bekend met de scootmobielen, maar nu ik zelf gezien heb wat voor scootmobiel het is en hoe het functioneert, vind ik het een schande. Het is mij niet duidelijk wat en of er iets gedaan wordt aan deze situatie. Iemand roept hem op te halen en dan \"notabene\" degene die dit ding dhr. V heeft verkocht heeft annuleert dit. (dat dit überhaupt kan?!) Wat houdt het aanbod in: voor €1000,00 bij betaling een scootmobiel zoals dhr. V altijd heeft gehad. Een Trophy 6 Met welke kwaliteiten. Ook een actieradius van wat U hem nu heeft geleverd, voor €1500,00 En mocht hij dan met pech staan of een probleem hebben. Bepaald die verkoper dan of dhr. V geholpen wordt of niet? Iemand die geheel afhankelijk is van een scootmobiel, zo’n ding verkopen en daarna aan zijn lot over laten. Dhr. V heeft het over een Thophy 6 voor ruim € 850,00, die verkocht was. Ik vraag me af in welke omstandigheden diegene nu verkeerd. (weten jullie niet, hij belde op dat hij met pech stond en toen heeft de verkoper er ook een stokje voor gestoken, dat men langs kwam) Wie is die meneer Fred Haverkort die als eerste gereageerd heeft toe meneer V op een advertentie van Scootmobiel Discount reageerde. En wie is meneer Audifred die de ene keer namens Scootmobiel Discount en dan weer namens Kordiff spreekt (schrijft) Deze laatst moet een zeer voornaam persoon zijn gezien hij de beslissing bepaald. Maar wel een scootmobiel zonder kwaliteit aan een zwaar gehandicapt persoon verkoopt en contant afrekent zonder zijn administratie bij zich te hebben. Ik als buitenstaander wind me hier nu al zeer over op. Laat staan als je afhankelijk bent van een scootmobiel. Wat ik me afvraag is, wanneer de afhankelijke de scootmobiel in ontvangst neemt en tegen meneer Audiofred zegt, laat de scootmobiel maar hier, betalen doen we later, of meneer Audiofred, meneer Haverkort of iemand van uw bedrijven met dezelfde houding reageert. Getekend: J Gemaild aan Scootmobiel Discount en Kordiff

de_spast

Dinsdag 12 juni 2012 zijn de accu\'s vervangen. Een dag later kwam de scootmobiel de hol niet meer op. Dhr Fred Haverkort van scootmobiel Discount en dhr Emiel Audifred lijken dezelfde persoon, vind eigenlijk dat hij al te veel heeft gedaan. Meneer lijkt niet te begrijpen hoe afhankelijk mensen zoals ik van een voorziening zijn. Dus mijn voorstel om dan de deal terug te draaien. Een zeer degelijke \"goede\" scootmobiel,(volgens dhr Emiel Audifred zelf) met nieuwe accu\'s voor 1500,00. Nee, dat doet hij niet. Een dag later ging de scootermobiel de hol niet op. Voor mij niet leuk, maar voor dhr Fred Haverkort, verschrikkelijk! Hij heeft er nu zoveel tijd en geld ingestoken. Alsof ik niet begrijp dat deze scootmobiel zo versleten is, dat hij deze nooit meer kan verkopen zonder verlies. M.a.w. er is mijn een kat in de zak verkocht. Dinsdag of woensdag, afhankelijk wanneer met in de buurt is krijg ik een vervangende scootmobiel. Aan de monteur die vorige week langs kwam heb ik gevraagd, wat er gebeurd als ik onderweg pech heb. Taxi nemen naar huis en dan wordt de scootmobiel opgehaald als men in de buurt is. Nee, ik heb de grootst mogelijk spijt dat met Scootmobiel in zee ben gegaan. Scootmobiel claimt het volgende, maar komen dat niet na!!! De 8 bouwstenen van een optimale service van ScootmobielDiscount! 1. Uitgebreide garantie op iedere scootmobiel ! 2. Levenslange garantie op het chassis van de scootmobiel ! 3. Mobiliteitsgarantie! 4. Scootmobiel Hulpdienst, bij pech onderweg zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en brengen u tezamen met uw scootmobiel thuis! 5. Landelijke reparatieservice! 6. Tijdens de reparatieperiode kunt u gebruik maken van een vergelijkbaar type scootmobiel, u heeft dus altijd de beschikking over een scootmobiel ! 7. Uitgebreide onderhoudspakketten, uw scootmobiel blijft in optimale conditie! Vandaag besteld, morgen rijden!!! Onze adviseurs informeren u graag over alle zekerheden die Scootmobiel Discount u biedt!

Anonieme scootmobiel fabrikant

Dames en heren, een goede betrouwbare scootmobiel is voor veel mensen bijna niet te betalen. We willen meestal iets wat eigenlijk niet binnen ons budget past, dan nemen we iets wat wel in het budget past maar nooit de kwaliteit haalt. En de dealer verkoopt graag, maar in deze branche nooit ten koste van zijn klanten. als fabrikant heb ik maar 1 advies: Leer goed naar elkaar te luisteren. Neem daar de tijd voor!! We zijn allemaal mensen en maken allemaal fouten. Maar als ik uw verhaal hoor, komt er maar 1 scootmobiel voor u in aanmerking. En die zit ongetwijfeld boven uw budget, maar het is wellicht de moeite waard om te proberen. Vraag er gerust naar bij Fred en Emile. Ook zij weten wat er in de wereld aan scootmobielen verkrijgbaar is.

H van der Maas

Heb 2 jaar geleden bij Kordiff een Quingo sport de luxe gekocht voor mijn partner. Slechts 2xgebruikt op de oprit.In dezelfde week van aankoop kreeg hij een herseninfarct en is steeds slechter geworden.Nu op marktplaats aangeboden voor €1600(bodemprijs)Er belde ene man,genaamd Fred Haverkort mij op en vroeg wat het moet kosten.Hij antwoordde mij op een zielige toon dat hij maar €1000 had en niet meer kon geven;hij had het dringend nodig. Voorstel mijnerzijds:laten we het verschil delen.Bleef zielig en armtierig doen. Uiteindelijk een bod van €1200.Wat blijkt dat diezelfde man de inkoper van Kordiff te zijn.Een lage streek om zo met hun klanten om te gaan en te bedriegen.Opgelet koop nooit bij dit bedrijf.Een gewaarschuwd mens telt voor twee.Kijk uit voor die smerige streken

H van der Maas

Heb 2 jaar geleden bij Kordiff een Quingo sport de luxe gekocht voor mijn partner. Slechts 2xgebruikt op de oprit.In dezelfde week van aankoop kreeg hij een herseninfarct en is steeds slechter geworden.Nu op marktplaats aangeboden voor €1600(bodemprijs)Er belde ene man,genaamd Fred Haverkort mij op en vroeg wat het moet kosten.Hij antwoordde mij op een zielige toon dat hij maar €1000 had en niet meer kon geven;hij had het dringend nodig. Voorstel mijnerzijds:laten we het verschil delen.Bleef zielig en armtierig doen. Uiteindelijk een bod van €1200.Wat blijkt dat diezelfde man de inkoper van Kordiff te zijn.Een lage streek om zo met hun klanten om te gaan en te bedriegen.Opgelet koop nooit bij dit bedrijf.Een gewaarschuwd mens telt voor twee.Kijk uit voor die smerige streken

H van der Maas

Heb 2 jaar geleden bij Kordiff een Quingo sport de luxe gekocht voor mijn partner. Slechts 2xgebruikt op de oprit.In dezelfde week van aankoop kreeg hij een herseninfarct en is steeds slechter geworden.Nu op marktplaats aangeboden voor €1600(bodemprijs)Er belde ene man,genaamd Fred Haverkort mij op en vroeg wat het moet kosten.Hij antwoordde mij op een zielige toon dat hij maar €1000 had en niet meer kon geven;hij had het dringend nodig. Voorstel mijnerzijds:laten we het verschil delen.Bleef zielig en armtierig doen. Uiteindelijk een bod van €1200.Wat blijkt dat diezelfde man de inkoper van Kordiff te zijn.Een lage streek om zo met hun klanten om te gaan en te bedriegen.Opgelet koop nooit bij dit bedrijf.Een gewaarschuwd mens telt voor twee.Kijk uit voor die smerige streken

H van der maas

Bedrijf is niet te vertrouwen door het bedriegelijke optreden van Fred Haverkort

F. Nihof

Heeft u ook een telefoonnummer in Harderwijk?

F. Nihof

Heeft u ook een telefoonnummer in Harderwijk?