Afikim introduceert de Breeze C scootmobiel

29-06-2011 08:35:00
De nieuwe mid size scootmobiel Breeze C combineert een stijlvol design met geavanceerde technologie voor een veilige en vlotte rit.

De Breeze C is ontworpen voor optimaal comfort, met volledig instelbare orthopedische stoelen en armleuningen. Makkelijk te besturen en eenvoudig te onderhouden, deze scootmobielen bieden complete betrouwbaarheid in alle rijomstandigheden. Met volledige ophanging en schokdempers in zowel de voor-en achterbumpers, zorgt de Breeze C voor een comfortabele rit en zit.

Er is een drie wielen en een vier wielen leverbaar. Meer over over de drie wielen versie staat op de pagina Afikim Breeze C3 . De 4 wielen versie van de Afikim Breeze C, de C4, staat op de Afikim Breeze C4 pagina.

Bron: Afikim Electric Mobility Scooters
Plaats uw reactie
Reacties
Anoniem 02-09-2012 12:52:41

Zeer fijne scootmobiel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Comfortabel, stabiel, krachtig en betrouwbaar.

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...