Kwaliteit scootmobiel beneden peil

04-10-2011 12:26:00
De kwaliteit van een scootmobiel laat te wensen over, zo geven scootmobiel gebruikers aan in West Maas en Waal. Een op de zes respondenten van het door de gemeente gehouden tevredenheidsonderzoek is echt ontevreden over de kwaliteit van de geleverde scootmobiel. De verwachting die men vooraf heeft over de scootmobiel ligt beduidend hoger. Daarnaast klaagde 20% van de respondenten over de termijn tussen aanvragen en levering van de scootmobiel.

Het onderzoek werd gehouden onder inwoners die een beroep doen op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente West Maas en Waal, een gemeente met zo'n 20.000 inwoners.

De gemeente zegt in een reactie dat "inmiddels alle verouderde scootmobielen uit het assortiment zijn verwijderd dus dit zou ten goede moeten komen aan de kwaliteit van de door ons geleverde scootmobiel"
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...
zou graag ivm komende knieoperatie en nu al slecht ter been een scootmobiel willen lenen voor ca 2 a3 mnd hoeverre kunnen jullie me van dienst zijn