Met scootmobiel de snelweg op in Duitsland

01-09-2011 10:56:00

In Duitsland is een man met zijn scootmobiel de snelweg opgereden. "Ik wilde wel eens iets nieuws zien", zo verklaarde de 83-jarige Duitser zijn gedrag.

 

Gelukkig hebben zich geen ongelukken voorgedaan, mede omdat hij met zijn scootmobiel op de vluchtstrook bleef . Dat kwam zo zei hij "omdat de andere weggebruikers veel harder reden".

 

De Duitse politie meldde dat de man met slechts 20 kilometer per uur reed op de A73 in de buurt van Frankfurt. Na een paar kilometer konden de agenten de bejaarde man van de weg halen. De politie heeft de man naar een parkeerplaats gebracht, waar hij door familileden is opgehaald.

 

Helaas voor de man is de scootmobiel in beslag genomen.

Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...