Met scootmobiel de snelweg op in Duitsland

01-09-2011 10:56:00

In Duitsland is een man met zijn scootmobiel de snelweg opgereden. "Ik wilde wel eens iets nieuws zien", zo verklaarde de 83-jarige Duitser zijn gedrag.

 

Gelukkig hebben zich geen ongelukken voorgedaan, mede omdat hij met zijn scootmobiel op de vluchtstrook bleef . Dat kwam zo zei hij "omdat de andere weggebruikers veel harder reden".

 

De Duitse politie meldde dat de man met slechts 20 kilometer per uur reed op de A73 in de buurt van Frankfurt. Na een paar kilometer konden de agenten de bejaarde man van de weg halen. De politie heeft de man naar een parkeerplaats gebracht, waar hij door familileden is opgehaald.

 

Helaas voor de man is de scootmobiel in beslag genomen.

Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
2 x bijna ongeval omdat ik bij een noodsituatie waar door een scheve tegel, of put in de weg, mijn stuur een draai gaf, moest ik stuur goed vasthouden. daarbij geef je gelijk meer gas. het is een...
Aangeboden een nieuwe Practicomfort Beaufort 4 opvouwbare scootmobiel. Beschermfolie nog zichtbaar. Unieke kans, nu voor 950,00€ nieuwprijs 1.750,00€. Rotterdam. Kan eventueel thuis bezorgd...