Nederlands Kampioenschap scootmobiel rijden in Cuijk

28-07-2012 11:31:00

NK Scootmobiel rijden

 

Het Nederlands Kampioenschap Scootmobiel rijden wordt op zaterdag 15 september 2012 gehouden. Alle scootmobielgebruikers kunnen zich hiervoor inschrijven. Binnen een bepaalde tijd en met zo weinig mogelijk fouten dient een traject te worden afgelegd.

 

Niet op je eigen scootmobiel meedoen

Het NK scootmobiel rijden vindt plaats in Cuijck. Om precies te zijn in en nabij het Wijkcentrum De Nielt en op het evenementenplein aan de Lavendel op de Heeswijkse Kampen. Je mag niet op je eigen scootmobiel deelnemen, de organisatie zorgt voor de scootmobielen.

 

Een verloting van een opvouwbare scootmobiel

Er is een prijzenpot van ongeveer 500 euro. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Alle inschrijvers en personen die een lot hebben gekocht doen mee aan de verloting van een opvouwbare scootmobiel. Aan het eind van de dag is de trekking voor deze opvouwbare scootmobiel.

 

Leveranciers tonen scootmobielen en accessoires

Ook gaan een paar scootmobiel leveranciers een aantal types scootmobielen en bijvoorbeeld kleding voor mensen met een beperking tentoonstellen. Er is ook van alles te zien wat mogelijk nodig is voor mensen met een beperking, zoals onder meer beenzakken en regencapes voor op de scootmobiel en andere accessoires. De toegang hiervoor is gratis.

 

Inlichtingen en inschrijven voor NK scootmobiel rijden

Alle inlichtingen en voor inschrijving voor de deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen scootmobiel rijden kan men vinden op onze website www.pgcuijk.nl. Of contacteer Koos Verstegen via 0485-331294 of k.verstegen@pgcuijk.nl.

Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
Спасибо, давно искал
Astonishing mo = 'modus operandi' of expression. Look after it up!