Omwonende met WMO mag scootmobiel gratis lenen

03-12-2012 13:08:00

 

Omwonende met WMO mag gratis lenen

In Harderwijk bij het woonzorg centrum Weideheem staat vanaf begin december een scootmobiel te leen die door iedere willekeurige bewoner gebruikt kan gaan worden. Voorwaarde is wel dat de gebruiker een indicatie voor WMO bezit. Ook omwonenden binnen een straal van 300 meter mogen de scootmobiel gebruiken voor de dagelijkse ritten.

 

Scootmobiel pool georganiseerd door zorggroep Noordwest Veluwe

Deze scootmobielpool is voor ten minste van één jaar ingericht. De Zorggroep Noordwest-Veluwe beheert de inschrijflijst voor de scootmobiel. De bezorging van de scootmobiel wordt ook door medewerkers van deze zorggroep voor hun rekening genomen. Scootmobiel leverancier Welzorg heeft de betreffende scootmobiel ter beschikking gesteld.

 

Efficienter gebruik van scootmobiels

Hiermee wil men de scootmobielen efficiënter in te zetten. Scootmobiels staan nu vaak niets te doen en onder de spinnenwebben omdat van de scootmobiel nauwelijks gebruik gemaakt en ergens een schuurtje staan weg te roesten. Een tweede voordeel is dat de parkeerplaatsen die voor het woonzorgcentrum zijn niet overvol raken met allerlei niet gebruikte scootmobiels.

Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
hrrps://docoart.com free
Спасибо, давно искал