Opfriscursus verkeersregels scootmobiel door VVN

14-09-2011 19:12:00

In oktober houdt Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Cursushuis DAS een opfris cursus van vier bijeenkomsten voor alle senioren die aan het verkeer deelnemen. Deze gratis cursus is dus ook geschikt voor fietsers en mensen op een scootmobiel.


De opfris cursus wordt gegeven door verkeersdeskundige Frans Cuunders, die zijn sporen op dit gebied ruimschoots verdiend heeft en deze cursus door heel Brabant geeft. Hij legt u op een gemakkelijke manier uit wat er in het verkeer allemaal veranderd is in de loop der jaren.

De bijeenkomsten zijn in De Ruchte in Someren op 3, 10, 17 en 24 oktober 2011 van 9.30-11.30 uur. U ontvangt tijdens de cursus het boek ‘Verkeersregels en verkeerstekens’.


Aanmelden voor deze gratis cursus kan vóór 29 september bij Silvia Bouwmans, tel. 0493-441242 of via e-mail: cursushuisdas@oniswelzijn.nl.

Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...