Ophef in Kampen over mogelijk afpakken scootmobiel

04-10-2011 12:47:00
Scootmobiel gebruikers in Kampen kregen onlangs een enquete van de gemeente over het gebruik van de scootmobiel. Dit heeft tot veel achterdocht en argwaan geleid onder de bezitters van een scootmobiel. Bij lagere gebruiksintensiteit van de scootmobiel zou de gemeente namelijk kunnen overgaan tot het delen van een scootmobiel, een zgn scootmobielpool. Dit zou evenwel de vrijheid enorm aantasten.

De gemeente stelt in een reactie dat het slechts om een inventarisatie van de behoefte van een scootmobiel gaat. Desalniettemin komt de enquete voort uit mogelijke bezuinigingen van de gemeente. Ook wordt evenwel gesteld dat er genoeg verhalen zijn over niet gebruikte scootmobielen en wil men de scootmobiel effectiever inzetten.

Maar bewoners zijn op hun hoede. Immers, een vraag over het eventueel delen van een scootmobiel kwam gewoon voor in de enquete. Inmiddels gaan de gekste verhalen de ronde. Scootmobiel gebruikers willen niet delen. Zij geven dan de voorkeur aan een PGB met een hogere bijdrage.

Plaats uw reactie
Reacties
N.Hazes 14-10-2011 16:28:05

SCOOTPOOLEN IS MISSCHIEN EEN UITERSTE MAATREGEL,MAAR IK VIND WEL DAT BIJVOORBEELD ALS DE GEBRUIKER(OF STER )OVERLEDEN IS DE FAMILIE VERPLICHT ZOU MOETEN ZIJN DE SCOOTMOBIEL WEER BIJ DE GEMEENTE IN TE LEVEREN

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
брус обрезной купить в москве, лиственница доска обрезная сухая купить в москве, брусок обрезной купить в...
Ik ben heel blij met de scoot mobiel , maar wat ik moeilijk vind is dat de de rechterhanden geen rem is is maar gas geven Heb Merijn leven lang zonder schade oo de fiets gereden en nu gaat het...