Proef met centrale pool van scootmobielen

04-02-2011 09:44:00

Scootmobiel delen middels centraal depot


In het woon-zorgcomplex de Reyshoeve in de Reeshof, Tilburg, wordt in 2011 een proef gestart. Daar hebben alle 39 bewoners de beschikking over een scootmobiel. Zij kunnen dan op elk gewenst moment een scootmobiel lenen uit het centrale depot.

Hiermee vervalt de eigen bijdrage voor gebruikers. Een ander voordeel is dat ze geen zorgen en geen onderhoud meer hebben aan hun scootmobiel. De conciërge verantwoordelijk voor de uitleen, maakt de scootmobielen  schoon, laadt de accu op en pompt de banden op.

De scootmobielgebruikers worden intensief betrokken bij de uitvoering van de proef. Als de proef een succes is, volgen ook andere woon-zorgcomplexen in Tilburg.
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
Hallo. Waar Kan Ik XEvil gratis downloaden op uw website? Ik heb informatie van je steun. XEvil is echt het beste programma voor captcha oplossen, maar ik heb de nieuwste versie nodig. ...
Vooral de Trophy is erg gevaarlijk ,die rijd spontaan uit zichzelf of stopt niet als je het handgas loslaat .Zo heb ik een ongeluk gehad doordat de scootmobiel niet afremde en de scootmobiel...