Proef met centrale pool van scootmobielen

04-02-2011 09:44:00

Scootmobiel delen middels centraal depot


In het woon-zorgcomplex de Reyshoeve in de Reeshof, Tilburg, wordt in 2011 een proef gestart. Daar hebben alle 39 bewoners de beschikking over een scootmobiel. Zij kunnen dan op elk gewenst moment een scootmobiel lenen uit het centrale depot.

Hiermee vervalt de eigen bijdrage voor gebruikers. Een ander voordeel is dat ze geen zorgen en geen onderhoud meer hebben aan hun scootmobiel. De conciërge verantwoordelijk voor de uitleen, maakt de scootmobielen  schoon, laadt de accu op en pompt de banden op.

De scootmobielgebruikers worden intensief betrokken bij de uitvoering van de proef. Als de proef een succes is, volgen ook andere woon-zorgcomplexen in Tilburg.
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...
zou graag ivm komende knieoperatie en nu al slecht ter been een scootmobiel willen lenen voor ca 2 a3 mnd hoeverre kunnen jullie me van dienst zijn