Scootmobiel daalt wel erg snel in waarde

10-01-2012 11:09:00

Direct naar de leverancier om scootmobiel te kopen

De familie Draeck besluit een scootmobiel te kopen. Ze gaan direct naar een scootmobiel leverancier uit Katwijk. Daar wordt voor het kopen van de scootmobiel de Dixie 3 scootmobiel uitgekozen.

Bestuurster scootmobiel besluit niet te gaan rijden

De toekomstig bestuurster van de scootmobiel wordt echter onzeker. Ook het nemen van een paar scootmobiel rijlessen levert niet het nodige zelfvertrouwen op om met de scootmobiel op pad te gaan. De scootmobiel wordt daarop netjes opgeborgen.

Met scootmobiel terug naar leverancier

Omdat het toch zonde van het geld is, besluit de familie een paar maanden na de koop terug te gaan naar de scootmobiel leverancier. Eerst was de betreffende persoon er niet. Deze werkt alleen op vrijdag was het antwoord. Een vrijdag terugkomen dan maar. Maar op een vrijdag kon alleen met afspraak. Uiteindelijk na veel aandringen konden ze de betreffende persoon spreken.

Groot verlies bij terug koop scootmobiel door leverancier

De leverancier komt met een bod van EUR 150 om de scootmobiel terug te kopen. Een verliespost van EUR 2.500, waarbij er nauwelijks op de scootmobiel is gereden. Doordat de pers er lucht van kreeg is de leverancier uiteindelijk met een hogere prijs voor de scootmobiel gekomen.
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
hrrps://docoart.com free
Спасибо, давно искал