Scootmobiel parkeren is groot landelijk probleem

25-05-2012 13:43:00

 

Een plekje vinden voor een scootmobiel is nu al een lastige zaak en wordt door de toename van scootmobielen alleen maar groter.

 

Scootmobiel parkeren nu al groot probleem

Directeur De Wilde van woningcorporatie Woonpartners in Helmond  noemt het parkeren van scootmobielen een groot landelijk probleem. Dit naar aanleiding van een actie van huurders in Helmond.

 

Door toename scootmobielen wordt parkeren moeilijker

De Wilde stelt dat door vergrijzing en het langer zelfstandig wonen van ouderen en mindervaliden het probleem van het stallen van scootmobielen alleen maar groter wordt. De nationale overheid moet zich dat aantrekken, vindt hij.

 

Scootmobiel weghalen voor brandveiligheid...

Twee bewoners van een complex aan de Ameidewal uit Helmond zijn boos over een brief van Woonpartners. Daarin wordt een van hen gesommeerd om zijn scootmobiel te verwijderen uit een centrale hal in verband met brandveiligheid.

 

...of verhuizen met de scootmobiel

Woningcorporaties mogen volgens De Wilde vervoermiddelen die vluchtwegen blokkeren, niet gedogen maar moeten gewoon de brandweervoorschriften volgen. Dat kan ertoe leiden dat huurders die hun scootmobiel toch willen houden, moeten verhuizen. Als ze dat niet willen, wordt de rechter ingeschakeld.

Plaats uw reactie
Reacties
Julius 26-06-2012 22:52:04

Beste Davy, ik denk niet dat je hier veel van moet verwachten. Een van breda's grootste woningbouw vereinigingen, Waarvan de Directeur op dit moment ergens lekker aan het brommen is. heeft bij een aantal renovatie projecten wel dergelijke ruimte's aangebracht. Deze zijn idd afsluitbaar. dat wil zeggen de deuren kunnen open en dicht. Op slot dat kun je vergeten. Aangezien deze complexen al vaker het doelwit zijn geweest van vandalen, En de woningbouw boter op zijn hoofd heeft. Acht ik het mogelijk dat die ruimte's lang leeg zullen staan. mogelijk leuke plaatsen voor meubel opslag, of waar men zijn fiets weg kan zetten

davy 11-06-2012 12:19:50

het zou verstandiger zijn om bij nieuw te bouwen complexen OOK eens rekening te houden met toename van het aantal scootijders en een afsluitbare extra ruimte te creeren waar die vervoersmidelen gestald zouden kunnen worden middels een extra stallingsruime, speciaal voor scoots en electr rolstoelen. Let wel, we gebruiken die apparaten niet voor onze lol. Maar valide mensen hebben gemakkelijk praten. Bedenk, dat je eerder ook aan een scoot toe bent dan aan de hoofdprijs van de staatsloterij e.d.

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
hrrps://docoart.com free
Спасибо, давно искал