Scootmobiel te water in Wateringen

12-12-2013 18:09:00

Scootmobiel te water

Een 78-jarige scootmobiel berijder is afgelopen maandag te water geraakt bij de Westlandseweg te Wateringen. De omstanders boden snel hulp en hebben de man van de verdrinkingsdood gered.

 

Verblind door laagstaande zon

De politie gaat er vanuit dat de man verblind was geraakt door de laagstaande zon. Drie mensen zagen het gebeuren en aarzelden geen moment. Ze haalden de bijna 80-jarige Rotterdammer uit het water.

 

De scootmobiel berijder maakt het weer goed

Volgens de politie hebben ze daarmee het leven van de bejaarde man gered. De scootmobiel berijder is naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. Naar omstandigheden maakt hij het goed. De redders worden binnenkort in het zonnetje gezet. Als de zon dan maar niet te laag staat.

Plaats uw reactie
Reacties
Paulo 17-07-2014 09:17:22

Ja, ik heb hier ook last van gehad.Dat is nu ongeveer een jaar gleeden. Ook kwam die man bij mij met het zelfde verhaal. In e9e9n week vroeg hij mij 5 keer hetzelfde.De eerste keer vond ik het echt heel erg, maar had geen geld op zak, anders had ik het hem gegeven. De tweede keer vond ik het al vreemd en de derde keer geloofde ik er helemaal geen snars meer van. Heel erg dat zo iemand misbruik maakt van zoiets.

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties