Scootmobiel winkels Mango hebben tevreden klanten

01-06-2012 13:53:00

Klanten die een scootmobiel aanschaffen bij Mango zijn zeer tevreden met de winkels. Overall krijgen de winkels een rapportcijfer van 8,8. op alle service gerichte aspecten. Dit is omgerekend van een gemiddelde van 6,2 op de likert schaal van 7.

 

Vriendelijk en deskundig advies over scootmobielen

De vriendelijkheid en deskundigheid van medewerkers over scootmobielen springen er bovenuit. Ook kwaliteit en levertijd van de scootmobielen en het nakomen van afspraken scoren goed.

Ook over prijs voor scootmobiel niet ontevreden

De prijs wordt lager beoordeeld, maar dat is in ieder tevredenheidsonderzoek het geval. De score geeft aan dat klanten gemiddeld genomen niet ontevreden zijn met de prijs die zij betalen voor de scootmobielen van Mango. Omgerekend was dit een ruime voldoende.

Nasturen scootmobiel informatie voor verbetering vatbaar

Het nasturen van de verkeerde informatie werd echter een aantal keer als hinderlijk genoemd.

Onafhankelijk onderzoek onder bijna 100 respondenten

Na verwijdering van niet-serieuze respons bleven 86 respondenten over met een gemiddelde leeftijd van 67 jaar. Twee derde van de respondenten was tussen de 57 en 77 jaar. Van de respondenten was 56% man en 44% vrouw.

Scootmobiel winkels Mango door heel Nederland

Mango heeft scootmobiel winkels in onder meer Baarn, Barneveld, Rotterdam, Almelo en Venlo. Meer informatie over de winkels via de Mango winkels pagina. En alle scootmobielen van Mango via de Mango scootmobielen pagina.
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
hrrps://docoart.com free
Спасибо, давно искал