Scootmobiel wordt fors duurder in Hoorn

23-03-2012 18:09:00

Het gebruik van een scootmobiel kost inwoners van Hoorn nu 50 euro per jaar. Het plaatsen van een traplift bij ziekte of gebrek is gratis. Dat gaat allemaal veranderen. Burgemeester en Wethouders van Hoorn verwachten met de totale regeling jaarlijks 400.000 euro te besparen.

 

Scootmobiel gebruikers gaan straks een maandelijkse bijdrage betalen die afhankelijk is van het inkomen. Hoorn schat in dat gebruikers straks hiervoor jaarlijks gemiddeld 300 euro gaan betalen voor de scootmobiel.

 

Voor wat betreft de scootmobielen, verwacht de gemeente ook dat een klein deel van de gebruikers de scootmobiel inlevert.

 

In Hoorn maken momenteel circa 500 inwoners gebruik van een scootmobiel. Voor de huidige scootmobiel gebruikers komt een overgangsregeling. De overgangsregeling is tot 1 januari 2013.

 

De gemeenteraad moet hier overigens nog mee instemmen.

Plaats uw reactie
Reacties
Pablo 17-07-2014 19:10:55

De doc was er net weer op!Heb er van genoten. Toch onlabstevrear dat iemand zich wil laten opsluiten van de buitenwereld en 25 a 35 jaar aan een boek wil werken.. crazy toch!?

S.Sterenberg-Plieger 07-05-2012 15:27:52

Het is schandalig dat de Gehandicapten zoveel daar aan moeten betalen, denk aan je zelf als je gehandicapt bent mensen denk na voordat je beslist.

S.Sterenberg-Plieger 07-05-2012 15:22:22

Het is schandalig dat de Gehandicapten zoveel moeten betalen,daar kunnen zij niets aan doen daar vragen we om,dat er betaald is normaal maar zoveel.Mijne heren denk even na.

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
Hallo. Waar Kan Ik XEvil gratis downloaden op uw website? Ik heb informatie van je steun. XEvil is echt het beste programma voor captcha oplossen, maar ik heb de nieuwste versie nodig. ...
Vooral de Trophy is erg gevaarlijk ,die rijd spontaan uit zichzelf of stopt niet als je het handgas loslaat .Zo heb ik een ongeluk gehad doordat de scootmobiel niet afremde en de scootmobiel...