van scootmobiel naar batmobiel

29-06-2011 09:50:00

De 74-jarige gepensioneerde Engelse bouwvakker Brian Vann heeft zijn scootmobiel omgebouwd tot een heuse batmobiel. Brian besloot tot ertoe nadat zijn vrouw Maria negen maanden geleden overleed. De familie wilde meedoen aan een goede doelen loop ter bestrijding van kanker, maar Brian wilde het graag net even wat anders doen: "Ik maak graag mensen aan het lachen."

De reacties op het resultaat overtreffen zijn verwachtingen. De superheld gepensioneerde neemt de scootmobiel naar zijn lokale winkels en wordt dan overladen door fans. "Mensen rijden voorbij in hun auto, stoppen als ze mij zien, en vragen om een foto. Veel mensen vragen ook of de scootmobiel te koop is. Overigens heeft de batmobiel een topsnelheid van 13 kilometer per uur, gebruikelijk voor een scootmobiel.

Brian is al begonnen met een ander ontwerp. Dit ontwerp zal zijn scootmobiel veranderen in een Thunderbird ruimteschip. De redactie van mijnscoot.nl houdt het in de gaten.
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
zou graag ivm komende knieoperatie en nu al slecht ter been een scootmobiel willen lenen voor ca 2 a3 mnd hoeverre kunnen jullie me van dienst zijn
Graag wil ik een scootmobiel lenen voor 4 weken. Wat zijn de mogelijkheden.Dat in verband met een nieuwe knie.Ik woon in Almere-Haven. Mvg Willem Groen