van scootmobiel naar batmobiel

29-06-2011 09:50:00

De 74-jarige gepensioneerde Engelse bouwvakker Brian Vann heeft zijn scootmobiel omgebouwd tot een heuse batmobiel. Brian besloot tot ertoe nadat zijn vrouw Maria negen maanden geleden overleed. De familie wilde meedoen aan een goede doelen loop ter bestrijding van kanker, maar Brian wilde het graag net even wat anders doen: "Ik maak graag mensen aan het lachen."

De reacties op het resultaat overtreffen zijn verwachtingen. De superheld gepensioneerde neemt de scootmobiel naar zijn lokale winkels en wordt dan overladen door fans. "Mensen rijden voorbij in hun auto, stoppen als ze mij zien, en vragen om een foto. Veel mensen vragen ook of de scootmobiel te koop is. Overigens heeft de batmobiel een topsnelheid van 13 kilometer per uur, gebruikelijk voor een scootmobiel.

Brian is al begonnen met een ander ontwerp. Dit ontwerp zal zijn scootmobiel veranderen in een Thunderbird ruimteschip. De redactie van mijnscoot.nl houdt het in de gaten.
Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...