VVN Zwolle geeft weer scootmobiel cursus

04-09-2012 11:41:00

VVN Zwolle geeft in september weer een scootmobiel cursus. Als u de hele cursus gevolgd heeft ontvangt u een certificaat. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Scootmobiel cursus in Zwolle

Sinds enige jaren bieden de gemeente Zwolle en VVN Zwolle bezitters van een scootmobiel een cursus aan. Na deze cursus voelt men zich veiliger in het verkeer en kan men beter met de scootmobiel overweg. Er staan voor de praktijklessen scootmobielen van Welzorg klaar die gebruikt kunnen worden. Deelname aan de cursus heeft geen invloed op uw bezit van de scootmobiel.

 

Het programma van de scootmobiel cursus

Vrijdag 14 september en vrijdag 21 september 2012

Voorlichting over verkeersregels en borden en beantwoording van uw vragen.

 

Woensdag 26 september en woensdag 3 oktober 2012

Twee praktijklessen waarbij u in kleine groepjes oefent onder begeleiding van ervaren instructeurs. De tijden worden in overleg vastgesteld en duren anderhalf uur.

 

Maandag 8 oktober 2012

Praktijkles op de weg  en oefenen van praktijksituaties. Tevens is er een monteur van Welzorg aanwezig die uw scootmobiel nakijkt en eventuele kleine problemen verhelpt.

 

Belangstelling voor de scootmobiel cursus ?

Hebt u belangstelling voor deze cursus neem dan zo snel mogelijk contact op met de secretaris van VVN Zwolle: Sini Wit onder telefoonnummer  038 4536 221 of jkwit@xs4all.nl. De cursus wordt gegeven in wijkcentrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle Zuid.

Plaats uw reactie
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste en plaats uw reactie via het formulier.
Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
брус обрезной купить в москве, лиственница доска обрезная сухая купить в москве, брусок обрезной купить в...
Ik ben heel blij met de scoot mobiel , maar wat ik moeilijk vind is dat de de rechterhanden geen rem is is maar gas geven Heb Merijn leven lang zonder schade oo de fiets gereden en nu gaat het...