Scootmobiel Amsterdam

 

Scootmobiel leveranciers in Amsterdam

Er zijn veel leveranciers van scootmobielen in en rond Amsterdam. Er zitten twee van de betere en grotere leveranciers aan de Van der Madeweg te Amsterdam. Dit zijn Harting Bank en Mango. Zowel Mango Amsterdam als Harting Bank Amsterdam hebben een uitgebreide collectie scootmobielen staan. Daarnaast hebben ze geregeld aantrekkelijke aanbiedingen. Ook kan er vrijblijvend en eenoudig een proefrit op een gewenste scootmobiel worden gemaakt.

 

WMO aanvraag scootmobiel Amsterdam

In de gemeente Amsterdam kan een aanvraag voor een scootmobiel gedaan worden via het WMO helpdesk op telefoonnummer 0800- 0643. De aanvraag voor een scootmobiel in Amsterdam kan via dit nummer gedaan worden op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Dit nummer is gratis en niet alleen voor een scootmobiel aanvraag, maar ook voor andere aanvragen voor voorzieningen uit de WMO zoals bijvoorbeeld een traplift.

 

Randgemeenten scootmobiel gemeente Amsterdam

 

De aanvraag voor een scootmobiel is voor alle gebieden van "groot Amsterdam". Alle stadsdelen Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort, maar ook voor de "annexaties" Buiksloot, Nieuwendam, Nieuwer Amstel, Ransdorp, Sloten, Watergraafsmeer en Weesperkarspel.

 

 

 

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
Mijn eigen (WMO) scootmobiel is een paar dagen niet bruikbaar. Ik zou heel erg graag zo snel mogelijk tot en met a.s. donderdag over een leen-scootmobiel willen kunnen beschikken. Zou dat kunnen??
wat ook erg gevarlijk is en moeilijk in te scatten zijn de opritten naar een afslag, in elke folder encursus staat dat je deze recht moet benaderen. maar dan moet eerst de rijbaan op zwenken om...