Scootmobiel Amsterdam

 

Scootmobiel leveranciers in Amsterdam

Er zijn veel leveranciers van scootmobielen in en rond Amsterdam. Er zitten twee van de betere en grotere leveranciers aan de Van der Madeweg te Amsterdam. Dit zijn Harting Bank en Mango. Zowel Mango Amsterdam als Harting Bank Amsterdam hebben een uitgebreide collectie scootmobielen staan. Daarnaast hebben ze geregeld aantrekkelijke aanbiedingen. Ook kan er vrijblijvend en eenoudig een proefrit op een gewenste scootmobiel worden gemaakt.

 

WMO aanvraag scootmobiel Amsterdam

In de gemeente Amsterdam kan een aanvraag voor een scootmobiel gedaan worden via het WMO helpdesk op telefoonnummer 0800- 0643. De aanvraag voor een scootmobiel in Amsterdam kan via dit nummer gedaan worden op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Dit nummer is gratis en niet alleen voor een scootmobiel aanvraag, maar ook voor andere aanvragen voor voorzieningen uit de WMO zoals bijvoorbeeld een traplift.

 

Randgemeenten scootmobiel gemeente Amsterdam

 

De aanvraag voor een scootmobiel is voor alle gebieden van "groot Amsterdam". Alle stadsdelen Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort, maar ook voor de "annexaties" Buiksloot, Nieuwendam, Nieuwer Amstel, Ransdorp, Sloten, Watergraafsmeer en Weesperkarspel.

 

 

 

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
hallo zou graag voor 20-07-2017 een scootmobiel willen lenen om naar het stadhuis te kunnen gaan ,kan de scoot mobiel alleen niet ophalen ,heb wel een wmo indicatie moet om 12 uur in...
ik zou graag aankomend weekend voor mijn vriendin die voor dialise 3 keer per week naar het ziekenhuis moet omdat zij geen nier heeft en een versleten heup..een scoot mobiel willen huren of lenen...