Scootmobiel Utrecht

 

Scootmobiel leveranciers in Utrecht

Er zijn veel leveranciers van scootmobielen in en rond Utrecht. Een van de betere en grotere leveranciers is Harting Bank. Deze is gevestigd op de Van der Madeweg in Amsterdam. Harting Bank Utrecht heeft een uitgebreide collectie scootmobielen staan.

 

Iets buiten Utrecht bevinden zich ook andere leveranciers. Mango is er zo een. Mango heeft bijvoorbeeld een grote winkel in Baarn. Mango Baarn is makkelijk bereikbaar.

 

WMO aanvraag scootmobiel Utrecht

De gemeente bekijkt eerst wat uw probleem precies is. Samen met u zoeken zij naar een oplossing. Wat kunt u nog zelf? Zijn er mensen in uw omgeving die kunnen helpen? Bestaan er al oplossingen voor uw probleem? Iedereen heeft daarbij een andere situatie en een eigen oplossing. Altijd geldt dat de goedkoopst passende oplossing wordt gekozen.

 

Als u hulp nodig hebt kunt u via internet een gesprek aanvragen. Dat kunt u doen met een formulier mét DigiD of een formulier zónder DigiD. Nadat de gemeente Utrecht het formulier heeft ontvangen nemen zij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voor een papieren formulier kunt u terecht bij het Wmo-loket. Telefonisch kan dat op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op nummer 030 - 286 95 00.

 

Per e-mail bereikt u het Wmo-loket via: wmo@utrecht.nl

 

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een scootmobiel

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...