Traplift op trap met bochten

 

Heeft u een trap met een of meerdere bochten, dan dient u een traplift te kopen die speciaal ontworpen is voor wenteltrappen en andere trappen met bochten. Een rechte traplift kan dan niet. Bij het fabriceren van dergelijke trapliften houdt men rekening met de wensen en behoeften van de eindgebruiker en de hoogte en vorm van de trap.

 

Traplift aan de buitenkant van de trap

Een traplift aan de buitenkant (loopkant) van de trap is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing. Het nadeel van een traplift aan de buitenzijde van de trap is dat andere trap gebruikers hier hinder van vinden. Zij nemen in de bochten de trap waar de treden het diepst zijn, de "buitenbocht".

 

Lift aan de binnenzijde

De binnenkant van de trap wordt ook wel de smalle (spil)zijde van de trap genoemd. Een traplift aan de binnenkant van de trap zorgt ervoor dat de trap voor andere trap gebruikers optimaal beloopbaar blijft. En veilig omdat de leuning goed bereikbaar blijft. De leuning van de trap kan gewoon blijven zitten.

 

Trapliften met bocht zonder aanpassingen woning

Bij goede trapliften zijn bouwkundige aanpassingen aan uw woning veelal overbodig of slechts minimaal. Ook op zeer smalle trappen kunnen dergelijke trapliften geïnstalleerd worden door toepassing van een automatisch mee draaiende zitting.

 

Prijzen bij traplift met een bocht kopen

De prijzen van een traplift met een bocht is afhankelijk van het door u gewenste model, uw trapsituatie en eventueel gekozen opties. Een traplift aan de buitenkant van de trap is goedkoper dan een traplift aan de binnenzijde van de trap. Vaak kunt u ook een traplift kopen in combinatie met een onderhoudscontract. Dan krijgt u veelal garantie en 24 uur, 7 dagen per week hulpdienst voor het oplossen van storingen

 

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
брус обрезной купить в москве, лиственница доска обрезная сухая купить в москве, брусок обрезной купить в...
Ik ben heel blij met de scoot mobiel , maar wat ik moeilijk vind is dat de de rechterhanden geen rem is is maar gas geven Heb Merijn leven lang zonder schade oo de fiets gereden en nu gaat het...