Traplift prijzen

 

Wat kost een traplift ? Dat hangt helemaal af van welke traplift, want de prijzen voor trapliften verschillen enorm. Een goedkope traplift kost u vanaf EUR 3.000.  De duurdere modellen overstijgen de EUR 10.000. Waarom de prijzen van trapliften zo verschillen ? Dit komt door het soort trap en situatie in de woning, de wensen van de traplift gebruiker en andere bewoners en uiteraard de kwaliteit van de traplift.

 

Prijzen van rechte traplift het laagst

Allereerst is van belang wat voor soort trap er in de woning is. Voor een standaard traplift voor een rechte trap wordt geplaatst moet ongeveer rekening gehouden worden met een uitgave van tussen de EUR 3.000 en EUR 5.000 inclusief de kosten voor montage.

 

Trapliften prijzen nemen toe bij lastigere voorzieningen

Trapliften voor trappen met een bocht zijn duurder. De traplift prijzen lopen op tot wel EUR 15.000 in het geval als er een of meerdere bochten noodzakelijk zijn bij de installatie van een traplift, en zeker als er meerdere trappen moeten worden voorzien van een traplift. Daarnaast is de prijs van een traplift aan de binnenzijde (spilzijde) hoger dan aan de buitenzijde.

 

En hoe meer luxe, hoe hoger de kosten van een traplift

Een luxere lift heeft bepaalde opties zoals een afstandsbediening waarmee het mogelijk is om de lift te bedienen ook wanneer u er niet zelf ook op zit. Zo kan de wasmand of andere (zware) spullen ook eenvoudig naar boven. Ook kan er gekozen worden voor een ergonomisch ontworpen stoel op de lift zodat het bijzonder comfortabel wordt om met de lift naar boven te gaan. Ook kan vaak de stoel tegen een meerprijs worden geleverd in verschillende kleuren en designs die beter passen bij de kleurstelling in uw huis.

 

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...