Rechte trapliften

Rechte traplift zonder bochten

Een rechte traplift is geschikt voor een trap zonder bochten. Een rechte traplift is meestal een stoellift. Een rechte traplift is een van de goedkoopste liftsoorten. Een stoellift is geschikt voor u als traplopen moeilijk gaat,  maar u nog wel zelfstandig kunt opstaan en gaan zitten. Een rechte traplift loopt via een rail langs de trap en is bevestigd aan de traptreden of aan de muur.

 

Eenvoudige installatie

Een rechte traplift is eenvoudig te installeren op bijna elke trap via een railsysteem. Hij vereist weinig ruimte en de noodzakelijke aanpassingen zijn minimaal. De benodigde minimale trapbreedte van 70 cm is vrijwel altijd aanwezig. De kosten voor een stoel liftinstallatie zijn afhankelijk van de omstandigheden waarin de lift gemonteerd moet worden, zoals bijvoorbeeld de lengte van de rails.

 

Meerdere leveranciers

Leveranciers zijn onder andere Handicare, Tkencasa en Oto. Oto heeft een wat verouderd systeem.

 

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
Mijn eigen (WMO) scootmobiel is een paar dagen niet bruikbaar. Ik zou heel erg graag zo snel mogelijk tot en met a.s. donderdag over een leen-scootmobiel willen kunnen beschikken. Zou dat kunnen??
wat ook erg gevarlijk is en moeilijk in te scatten zijn de opritten naar een afslag, in elke folder encursus staat dat je deze recht moet benaderen. maar dan moet eerst de rijbaan op zwenken om...