De beste scootmobiel

 

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, is ook niet te zeggen welke scootmobiel het beste is voor u. Daardoor rijdt ook niet iedereen met dezelfde scootmobiel rond. Door de wensen in te vullen op Mijnscoot kunt u alle scootmobielen vergelijken en kan u eenvoudig de beste keuze maken.

 

 

eerst in kaart brengen van wensen...

 

Bij de aankoop van een scootmobiel is het belangrijk goed te weten wat de specifieke wensen zijn. Breng uw wensen goed in kaart door bijvoorbeeld het stellen van vragen:

  • Moet de scootmobiel makkelijk vervoerd kunnen worden? Kies dan een opvouwbare scootmobiel zodat de scootmobiel in de achterbak van de auto past.
  • Worden er vaak grote afstanden afgelegd? Kies dan een scootmobiel met ten minste 4 wielen (stabiliteit) met een groot bereik en een wat hogere maximum snelheid.
  • Wordt de scootmobiel juist gebruikt binnen, bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis? Dan is een heel wendbare scootmobiel (kleine draaicirkel) die wat hoger op de wielen staat (drempelvrijheid) wellicht een goede keuze.
  • Wordt er vaak gereisd met het openbaar vervoer (bus, trein) en moet de scootmobiel mee? Kies dan een scootmobiel die niet te zwaar is.

Laat eventueel een andere scootmobielgebruiker helpen met het inventariseren van de gewenste eigenschappen van de scootmobiel.

 

 

...en daarna keuze na het invullen van de wensen op mijnscoot.nl

 

Vul de gewenste eigenschappen op het kleine lichtblauwe veld rechtsboven op deze pagina.

Het kan ook op mijnscoot.nl. Mochten niet alle wensen er bijstaan, klik dan op uitgebreid zoeken en vul de gewenste eigenschappen in. Belangrijke aandachtspunten zijn bij de keuze van de scootmobiel zijn onder meer de actieradius of bereik, comfort, draaicirkel, het mogelijk omvallen van een scootmobiel en de maximum snelheid .

 

 

of toch eerst meer informatie ?

Eerst meer informatie over welke soorten scootmobielen er onderscheiden worden, kijk dan op soorten scootmobielen.

 

Namens het mijnscoot.nl team veel succes bij het maken van de juiste keuze !

Vergelijk scootmobielen
Uitgebreld zoeken. Klik hier
Laatste reacties
mijn vrouw heeft al jaren tramalant met de scootmobiel diverse keren terug geweest bij de leverancier we hebben er twee een schopriyder al 10 jaar nooit wat mee gehad alleen oud en een van bijna...
mijn scootmobiel is momenteel niet te gebruiken hij lekt olie.kan pas volgende week woeden gemaakt. is het mogelijk dat ik tot die tijd een scootmobiel van u kan lenen. ik kan hem ook niet...